Skip to content

Catering

Catering vinkeveen

Partycentrum De Vink is een van de meest populaire locaties voor feesten en evenementen in de regio. En dat is niet voor niets. Naast de fantastische sfeer en mooie ambiance die het partycentrum biedt, staat het bekend om de uitstekende catering dienstverlening.

Bij Partycentrum De Vink begrijpen we dat catering een cruciaal onderdeel is van elk evenement, of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardag. Onze professionele cateraars zorgen ervoor dat het eten en drinken perfect past bij de sfeer en stijl van uw evenement.

Catering voor uw verjaardag of bedrijfsfeest

Ons team van professionele bedieningsmedewerkers kan u helpen bij het plannen en uitvoeren van uw evenement, van het creëren van aangepaste menu’s tot het opzetten van decoraties en het serveren van uw gasten.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij uw evenement kunnen transformeren met onze cateringdiensten op locatie

Catering aan huis en op locatie

wist u dat we onze cateringdiensten ook op locatie aanbieden? Met onze Partyverhuur De Vink dienst kunnen we onze hoogwaardige cateringdiensten aanbieden op uw gekozen locatie, waar we onze mobiele keuken en evenementenapparatuur meebrengen om het evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Extra informatie
  • Vanaf 20 tot 450 gasten
  • Catering mogelijkheid
  • presentatie faciliteiten
  • Audiovisuele apparatuur
Diner capaciteit

Groep Lunch / Diner : Tot 120 gasten

Play Video