Skip to content

Feest organiseren?

Onbezorgd genieten tijdens een verjaardagsfeest, familiedag of andere gelegenheid

Een feest organiseren is natuurlijk ontzettend leuk, maar ook zeer tijd- en energierovend. Vaak blijkt aan het einde van de avond dat u zelf amper heeft kunnen genieten, omdat u vooral druk bent geweest het de gasten naar de zin te maken. Door het uit handen te geven kunt u zelf ook onbezorgd genieten en met een grote glimlach terugkijken op een onvergetelijke avond. 

Of het nu gaat om een knallend huwelijksfeest, een gezellig verjaardagsfeest, een personeelsuitje of een babyshower; de zeer sfeervolle ruimte biedt veel mogelijkheden en kan naar wens en thema worden aangekleed. Naast de veelzijdige binnenruimte, beschikt Partycentrum De Vink ook over een terras in tropische sferen. Geef uw feest een extra dimensie door het geheel of gedeeltelijk buiten te vieren. Uiteraard zal het u aan niets ontbreken en zullen wij uw gelegenheid tot in de puntjes verzorgen. 

Partycentrum de vink

Feest Locatie afgestemd op uw benodigdheden

Ieder feest is anders en wij vinden het belangrijk dat elk feest persoonlijk, uniek en op maat afgestemd is. Dit begint met een goed gesprek waarin we uw wensen en verwachtingen in kaart brengen. Wij spreken alle mogelijkheden graag met u door en stellen vervolgens een gedetailleerde, maar vrijblijvende, offerte op. Een feestje geven in Partycentrum De Vink kan al vanaf 20 gasten en tot maximaal 450. Hoe klein of groot uw gelegenheid ook is, samen maken we er graag een waardevolle herinnering van. 

Play Video